飲食店HACCP ベーシック: Hygiene Management App for Small Eateries
Aplikacja 飲食店HACCP ベーシック została zaprojektowana dla indywidualnych i małych restauracji, aby wdrożyć zarządzanie higieną oparte na zasadach HACCP. Oferuje wygodę modyfikowania planów zarządzania, prowadzenia rejestrów podczas krótkich przerw lub po zamknięciu oraz jest dostosowana do łatwego użytkowania. Ta aplikacja jest całkowicie darmowa i w pełni zgodna z wytycznymi Ministerstwa Zdrowia, Pracy i Opieki Społecznej oraz Japońskiego Stowarzyszenia Higieny Żywności.
Aplikacja obejmuje opracowanie planów zarządzania obejmujących siedem ogólnych obszarów higieny i pięć kluczowych obszarów zarządzania, wdrożenie poprzez udostępnianie planów i polityk pracownikom, zaangażowanie wszystkich członków personelu jako zespół zarządzania higieną oraz weryfikację i rejestrowanie wyników za pomocą wprowadzania informacji 'pozytywnych' lub 'negatywnych', monitorowanie temperatur w lodówce i zamrażarce oraz stanu zdrowia pracowników.





